Матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс - двулицеви комфортни матраци от най-висок клас

Италианските матраци Магнифлекс се разпознават навсякъде по света. Продуктите под марка Magniflex предлагат отлично качество, а чувството на удобство и комфорт по време на почивка и сън е несравнимо. Преди да бъде произведен всеки техен продукт, екипът от технолози на Магнифлекс извършва множество изпитания и проучвания, за да анализира търсенето и предлагането на техните продукти и да намери най-съвременната производствена технология за направата на матраци. При производството на всеки отделен матрак са използвани само италиански висококачествени материали, което внася допълнително удобството и уют. От Magniflex държат изключително много на отделните детайли и лукса в продуктите си, което ги прави едни от най-търсените на пазара. Грижат се за пълноценния и спокоен сън на всеки един потребител.

 

Матраци Магнифлекс - вложени материали в продуктите

За изработването на всеки отделен модел Магнифлекс матрак са вложени единствено материали от най-висок клас, които подобряват комфортния сън на потребителя. Материалите биват - Мемори пяна, Elioform пяна, Gel Foam, Super Soft влакна, пяна, Eliosoft пяна и много други. Освен това, матраци Magniflex предлагат модели матраци с ядро от DUAL CORE технология, която ви предлага разместване на ядрото и наслаждаване на няколко твърдости, събрани в един матрак. Някои от дамаските при матраците са изработени от 100% естествени материали, като конски косъм, дамаска Pierre Cardin, вълна, лен, коприна и Merino вълна. Други матраци са с дамаски с вложени сребърни нишки, памук и други материали. Всеки матрак Магнифлекс се доставя навит на руло. Това е специален процес, при който матраците се навиват машинно на руло, по този начин транспортирането им е по-лесно. Необходимо е след като получите матрака, да го разгънете и оставите на равна повърхност в срок от 24 - 48 часа.

 

Размери на двулицеви матраци Магнифлекс

Производители Magniflex предлагат матраци с разнообразие от размери: 82 на 190 см, 90 на 190 см, 90 на 200 см, 120 на 190 см, 120 на 200 см, 140 на 200 см, 144 на 190 см, 150 на 200 см, 160 на 200 см, 164 на 190 см, 164 на 200 см, 180 на 200 см. Освен тези размери, матраците на Магнифлекс могат да бъдат произведени и по желан размер на клиента. Предлаганите Magniflex матраци се използват задължително с закупена отделно подматрачна рамка, която ще осигури необходимата вентилация. Производителите предлагат към всеки продукт гаранция от 25 години или безсрочна, което може да ви наведе на мисълта, че Магнифлекс матраците са от най-висок клас.

 

Безплатна доставка на матраци Magniflex

В SleepZone.bg може да поръчате матрак Магнифлекс, който ще бъде транспортиран напълно безплатно до посочен от вас адрес или до офис на куриерската фирма. Доставяме безплатно в градовете Бургас, Варна, София, Добрич, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, а също така и до по-малките населени места. Осигурете си несравнимо усещане по време на отмора и сън с качествен матрак Magniflex от италианския бранд Magniflex!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи