Матраци Латекс ЕКОН

Матраци Латекс ЕКОН

Матраци Латекс ЕКОН от SleepZone.bg

Матраци Латекс ЕКОН са единствен по рода си производител в България, който предлага латексови матраци от най-висок клас. Латексовите модели матраци са предпочитани, основно от клиенти, които държат на естествените продукти и здравословен сън. Латекс ЕКОН предлагат двулицеви матраци за всеки - разнообразие от стандартни матраци с цяло латексово ядро или такива с вулканизирани пенолатексови частици. Характерно при матраци Латекс ЕКОН е, че на много от моделите си предлагат различна степен на твърдост. Освен стандартната твърдост М, която е средна на усещане, има и твърдост F за потребители с по-високо тегло. Матраците с твърдост F са и по-твърди като усещане. 
 

Какъв матрак Латекс ЕКОН да поръчаме?

Богатото разнообразие от продукти, несъмнено поражда съмнение кой от всички да изберем за нас, въпреки богатото описание, което ще срещнете в сайта ни. Ето защо, спокойно може да се възползвате от възможността да се свържете с наш консултант по телефона или в системата ни за чат в сайта. Със сигурност ще получите професионален съвет, който ще ви улесни в избора. Много от матраците на Латекс ЕКОН се предлагат и в три различни височини - 16, 18 и 20 см. Такива са моделите Стандарт борд, Лукс с цип, Алое Вера, Корал и Black Label. Добре е да уточните както височината, която желаете, така и дали калъфът да е с цип. Моделите със сваляем калъф са предпочитани от клиентите заради възможността за изпиране вкъщи. Ако сте ценители на лукса и високия комфорт модели като Латекс Combo, Меморилатекс Лукс, Натура и Black Label са отлично решение за вас. Качеството на материалите и комбинациите от тях ще ви предоставят несравнимо усещане за удобство.
 

Как да поръчам матрак латекс ЕКОН на достъпна цена?

Латекс ЕКОН са едни от производителите на матраци, които предлагат много продуктите си на промоционални цени всеки месец. Това предоставя отличната възможност на клиента да закупи качествен матрак на много по-ниска цена от стандартната. Промоциите са валидни както за стандартни размери като 82/190, 90/200, 114/190, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 164/190 и 180/200, така и за нестандартни такива, ако клиентът има нужда от такъв. В случай, че желаният от вас размер не е в списъка с изброените в сайта ни, може да поръчате единствено чрез наш консултант по телефона или в чат системата. Той ще ви даде информация както за цена, така също може и да ви насочи към определен модел, подходящ за вашите индивидуални нужди. Безплатната доставка е още едно предимство, което SleepZone.bg предлага. Възползвайте се от възможността да получите желаният матрак Латекс ЕКОН както до големите градове Пловдив, София, Бургас, Варна, Шумен, Велико Търново, Русе и други, така и до по-малките населени места в България. 
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи