Матраци ISLEEP

Матраци ISLEEP

Матраци ISLEEP от SleepZone.bg

Матраци ISLEEP са известни с производството на двулицеви модели матраци, в които влагат само и единствено продукти от висок клас. Това е така, защото държат на качествения и комфортен сън на клиентите си. Продуктите им се произвеждат в Италия, което е още една гаранция за отлично качество. Иновативната мислъл на технолозите в комбинация с достъпните им цени ги прави едни от най-предпочитаните модели в последните години.

 

Какъв матрак ISLEEP да изберем?

Няколко са главните характеристики, по-които клиентите си търсят матрак. Степен на твърдост и достъпната цена са едни от тях. Матраци ISLEEP предлагат няколко варианта за твърдост - със средна степен, среднотвърди, твърди и средномеки матраци, които в същото време притежават нужната ортопедичност, за да поддържат тялото на спящия в правилна позиция така, че да се предлага едновременно висок комфорт и здравословно разположение на гръбначния стълб. Тъй като все повече потребители обръщат внимание на качеството на съня си, ортопедичните матраци са едни от най-предпочитаните модели. Точно затова, всеки матрак ISLEEP е създаден така, че да бъде комфортен, но и ортопедичен. От гамата продукти на матраци ISLEEP ще откриете разновидности на материали, от които се конструират ядрата на моделите - от покет пружини до няколко вида еластична пяна и мемори пяна. Отличително при техните модели матраци са калъфите и по-специално текстила, от който са изработени. Имат модел дори със специален тектил Newlife от рециклирана океанска пластмаса.

 

Всеки матрак ISLEEP с безплатна доставка от SleepZone.bg

Всички размери матраци ISLEEP се доставят на руло, удобни за пренасяне. Важно е да уточним, че преди да използвате продукта, трябва да го оставите на равна повърхност за 48 часа, за да възприеме правилно формите си, след като го разопаковате. Независимо какъв размер ще поръчате - 82/190, 90/190, 90/200, 114/190, 120/190, 120/200, или някой от двойните размери 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200, 200/200 - ще го получите до дома си с безплатна доставка от наша страна, без излишни притеснения за транспортни разходи. Доставки на всеки матрак ISLEEP се извършват както за големите градове София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора и други, така и за всяко едно малко населено място в страната.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи