Матраци Хегра

Матраци Хегра

Матраци Хегра - Вашият път към качествен сън

Спокойният и качествен сън е от съществено значение за доброто ни здраве и благополучие. Изборът на правилния матрак е ключов фактор за постигане на оптимална почивка. Тук на помощ идват матраците Хегра - вашето решение за комфорт и качество на съня.
 
Хегра е утвърдена марка с години опит в производството на матраци. Всяка детайлна спецификация на продуктите е внимателно проектирана и изработена с цел да ви осигури най-доброто съчетание от комфорт, подкрепа и издръжливост.
 

Разнообразие от размери и ниски цени за матрак Хегра

Хегра предлага широка гама от размери, които отговарят на различни нужди и предпочитания на клиентите. Независимо дали търсите матрак за единично или двойно легло, Хегра има идеалното решение за вас. Матраци Хегра се предлагат в следните размери: 160/200, 82/190, 90/190, 90/200, 114/190, 120/190, 144/190, 140/200, 164/190, 180/200 и други.
 

Двулицеви или еднолицеви матраци Хегра- изборът е ваш

Хегра предлага както двулицеви, така и еднолицеви матраци, за да задоволи предпочитанията и нуждите на всеки клиент. Двулицевите матраци предоставят възможност за употреба и от двете страни, като ви позволяват да промените усещането и комфорта според вашите предпочитания. Еднолицевите матраци са проектирани с фокус върху оптимална подкрепа и комфорт, като ви осигуряват максимално релаксиращ сън. Всеки еднолицев матрак Хегра е с вградена подматрачна рамка, към която можете да захванете и повдигащ механизъм. 
 

Безплатна доставка на еднолицев или двулицев матрак Хегра за цялата страна

При покупка на матраци Хегра, вие се възползвате от безплатна доставка до всяка точка на страната. Без значение дали се намирате в големите градове като Пловдив, Бургас, Варна, София, Велико Търново или в други населени места като Перник, Добрич, Русе, Пазарджик, Кюстендил, Разград, Шумен, Враца, вашият матрак Хегра ще бъде доставен до вас безплатно и навреме.
 

За повече информация и поръчки

За допълнителна информация или поръчки на матраци Хегра, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 0882 122 174. Нашите професионални консултанти ще се радват да ви помогнат в избора на правилния матрак за вас.
 
Изберете Хегра и се насладете на качествен и удобен сън, който заслужавате!
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи