Матраци Блян

Матраци Блян

Матраци Блян от Sleepzone.bg

Матраци Блян са известни с производството си на еднолицеви и двулицеви матраци, и са добре познати на всеки. Матраците от Блян са прочути с качествените си продуктите за сън, които се предлагат на ниски цени. В продуктовата гама на производителя ще откриете голямо разнообразие от еднолицеви матраци (разполагат с вградена подматрачна рамка) и двулицеви, за които е необходимо отделно да закупите подматрачна рамка. Освен това ще се впечатлите и от разнообразието на възглавници, топ матраци и много други продукти. Специалното при тези продукти е, че предлагат правилно разпределение на тялото и гарантират пълноценен сън. Освен това всеки продукт закупен на марката Блян се доставя с оригинален сертификат за ортопедичност. Всеки продукт е изработен без използването на вредни за организма ни лепила. Моделите са силно подходящи за хора с кожни проблеми или склонни към развиване на алергии или за използване от деца на всякаква възраст. Матраците се проектират с отворени ядра позволяващи навлизането на въздух в матрака, което гарантира по-дълга експлоатация на продукта и предотвратява появата на лоша миризма и образуването на акари. Дамаските с които са обгърнати матраците са от първокласни материали със 100% памук или вложени сребърни нишки, както и от много други безвредни за здравето ни продукти. Всички продукти използвани за направата на матраците са изработени по безопасни технологии, които се грижат за околната среда.

 

Матраци Блян - размери в които се предлагат

82/190 см, 82/200 см, 90/190 см, 90/200 см, 120/190 см, 120/200 см, 140/190 см, 140/200 см, 144/190 см, 144/200 см, 160/190 см, 160/200 см, 164/190 см, 164/200 см. Бранда предлага разнообразие от размери, както стандартни, така и нестандартни.

 

Безплатна доставка на матраци Блян от Sleepzone.bg

В онлайн магазин SleepZone.bg ще откриете продукти на матраци Блян, които ще бъдат доставени безплатно до Добрич, Силистра, Бургас, Пловдив, Варна, София, Монтана, Благоевград и не само до тези градове, но и до всички други големи населени места и села. Насладете се на пълноценна почивка с качествен матрак и се събуждайте с усмивка.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи