Легла с повдигащ механизъм

Легла с повдигащ механизъм

Легла с повдигащ механизъм от SleepZone.bg

Леглата с повдигащ механизъм са търсени от потребителите, поради допълнителното място за складиране на предмети, което предоставят. С повдигащ механизъм се предлагат както единични легла, някои ъглови, така и двойни. При единично легло с повдигащ механизъм, в това число и детско, и някои модели двойно легло повдигането се извършва посока крака - глава. А при други двойни легла с повдигащ механизъм повдигането е странично, тип пеперуда. Предлагат се тапицирани легла с повдигащ механизъм, които придават изисканост на всеки дом. Търсени модели са единични ъглови легла с повдигащ механизъм, подходящи за детски стаи. В SleepZone.bg може да откриете голям асортимент от тапицирано легло спалня с повдигащ механизъм на добра цена, без да се налага да правите компромис с качеството на продукта.

Легло спалня с повдигащ механизъм - осигурете си мечтания сън

Предлагат се спални комплекти с повдигащ механизъм, които включват легло - двойно или единично, които се предлагат както с ракла, така и без, с матрак, с подматрачна рамка, с чекмеджета и други. Компактен модел е тапицирана спалня Нани с повдигащ механизъм, с включена подматрачна рамка и подматрачна ракла от MATTRO, която е висока - на крачета, съставена от издръжлива конструкция от бук, осигурява надеждна устойчивост на натоварване, удобство и стил на промоционална цена. Подходяща е за двулицев матрак 160 / 200 и 180 / 200. Тя предлага опция за избор на дамаска, така че да я съчетаете перфектно с интериора на вашата стая. Добро предложение за единично или двойно легло с повдигащ механизъм и еднолицев матрак (в размери 120 / 200, 140 / 190, 140 / 200, 160 / 190 и 160 / 200) е тапицирана спалня Алиса от MATTRO, тя е съчетана с ракла и табла. Матракът е с бонел пружинна система и полиуретанова пяна, които гарантират правилна позиция на гърба по време на сън. Също предлага възможност да подберете дамаската напълно безплатно от многообразие от материи и цветове. Матраци MATTRO предоставят голям асортимент от тапицирани легла и спални комплекти с повдигащ механизъм на промоционална цена. Също доказан производител е Геномакс. Спален комплект Сити 7003 е тип приста - единично легло с повдигащ механизъм с размер 120 / 190, което може да се ползва и за детско, включва ракла, шкафове, подходящо за ползване с еднолицев матрак. Изработен е от издръжливи ПДЧ плоскости и се предлага в съчетание от цветовете венге и астра. Подобрете своето спално помещение с комбинация от комфорт и компактност. Забравете за неспокойните нощи и се потопете в уютен свят на релаксация.

Легла с повдигащ механизъм - размери, доставка и промоционална цена

В SleepZone.bg имаме многообразие на модели единично легло с повдигащ механизъм с размери 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 120 / 190, 120 / 200, 140 / 190, 140 / 200, 144 / 190 и двойно с повдигащ механизъм 160 / 190, 160 / 200, 180 / 190, 180 / 200, 200 / 200 на доказани производители MATTRO, Геномакс, ТЕД и други. Доставката до Русе, Димитровград, София, Пловдив, Бургас, Казанлък, Варна, Харманли, Видин, Пазарджик, Севлиево, Свиленград, Ямбол, Разград, Шумен и всеки друг град или село е безплатна. Без значение дали търсите висока спалня с повдигащ механизъм или тапицирано легло, ние имаме много разновидности на добра цена, благодарение на постоянно обновяваните промоции, които предлагаме. Доверете се на качество, стилна и издръжлива изработка и конкурентни цени. Превърнете вашето спално помещение в най-уютната стая, за да заспивате с усмивка и да се събуждате истински отпочинали и заредени за новия ден. За всякакви въпроси или нужда от съвет за най-подходящия модел за вас, се свържете с нашите експерти на телефон 0882122174 или e-mail office@sleepzone.bg.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по