Легла с чекмеджета

Легла с чекмеджета

Легло с чекмедже - удобство и практичност

Единично легло с ракла и чекмеджета са отлично решение за обзавеждане на спалня, детска стая, а защо не и къщата ви за гости. Единични легла с чекмеджета са мебел, която съчетава функционалност и удобно място за спане в едно с възможност за съхраняване на различни вещи в чекмеджетата. Изработени с внимание към всеки детайл, леглата с чекмеджета се вписват идеалнно във всеки дом.

Различните видове легло с чекмедже

В Sleepzone.bg ще откриете многообразие от единично легло с ракла и чекмеджета и легло персон и половина с чекмеджета, които са идеален пример за това как функционалността може да бъде съчетана с елегнатен дизайн, като същевременно предоставя удобство и практичност.

Единично легло с чекмедже

Единично легло с чекмеджета е сред най-често избирания модел легло с чекмедже за обзавеждане на детска стая. Размерите в които се предлагат са само единични и не заемат излишно пространство в стаята.

Ъглови легла с чекмеджета

Ако ви допада идеята за ъглово легло, то при нас ще срещнете изобилие от модели. Те са практичен вариант, като при тях специалното е, че се предлагат с две табли и могат да бъдат поставени на ъгъл. Освен този вариант може да откриете и ъглови легла с ракла и чекмеджета.

Друг също търсен вариант е легло с ракла и чекмеджета. Тези легла разполагат с двойно повече простраство за съхраняване на вещи и ще ви осигурят повече свободно място в стаята.

Размери в които се предлага легло с чекмедже

Размерите в които могат да бъдат поръчани ъглови легла с ракла и чекмеджета или легло с ракла и чекмеджета могат да бъдат както единични 82x190, 90x190, 90x200, 114x190, 114x200, 120x190, 120x200, така и в следните дойни размери 140/200, 144/190, 144/200, 160/200, 164/190, 180/200.

Единични легла с чекмеджета от Sleepzone.bg с безплатна доставка и ниски цени

Всички легла с чекмеджета изложени в сайта могат да бъдат поръчани с безплатна доставка в цялата страна. Това включва градовете Пловдив, Варна, София, Бургас, Кърджали, Стара Загора и други. Цените на които се предлагат всички легла приста с чекмеджета ще ви изненадат, тъй като са ниски и достъпни за всички потребители. Доверете се на единично легло с чекмеджета, които ще ви предложим и се насладете на удобство и практичност. Разнообразието от легло с чекмедже, което предлагаме на нашия уебсайт, представлява съвкупност от стил, комфорт и практичност. Вярваме, че мебелите са не само функционални елементи в домовете ни, но и израз на нашия индивидуален вкус и предпочитания. Именно поради тази причина, се стремим да предоставяме нашите клиенти с не само качествени продукти, но и с приятно преживяване при избора на идеалното легло с чекмедже. За нас е важно не само да предоставяме висококачествени продукти, но и да осигурим удобство на нашите клиенти.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи