Латексови матраци

Латексови матраци

Матраци с латекс - отлично разпределение и отпускащо усещане

Латексовите матраци са решение, което предлага отпускащо усещане и правилно разпределяне на цялото тяло. Отличителна черта при латексовите матраци е, че латексът се добива от каучуково дърво и предлага здравословна среда за сън. Освен това, латекса е дишащ материал, който предлага отлична вентилация и поддържа оптималната температура по време на сън. Отворената клетъчна структура на ядрото позволява свободното преминаване на въздуха и предотвратява задържането на топлина.
Български латексов матрак ще откриете на бранда Латекс ЕКОН, които предлагат не само латексови матраци, но и топери, възглавници и други аксесоари.

Предимства на Латексов матрак и цени

Латексовите матраци предлагат няколко основни предимства, които ги правят популярни сред клиентите. Едно от по-важните предимства на латексовите матраци е устойчивост и дълготрайност. Еластичните свойства на латексовите матраци подпомага запазването на качествата му през годините и са трудно деформиращи се. Латексовите матраци също така са хипоалергенни и не позволяват образуване и натрупване на прахови акари. Това ги прави предпочитани от хора, които имат чувствителна кожа или страдат от алергия. Цените при латексовите матраци могат да варират зависимост от фактори, включително размера на матрака, височината на латекса, който е заложен вътре и други. Спокойно можем да кажем, че латексовите матраци се предлагат в различен ценови диапазон, което ви позволява да изберете най-пододящия за вас.

Избор на правилния латексов матрак - безплатна доставка и размери в които се предлагат

Необходимо е да бъдете наясно с размера, който трябва да поръчате. Латексовите матраци се предлагат в много варианти - 72х190, 82х190, 90х190, 90х200, 114х190, 120х200, 140х200, 144х190, 160x200 и 180x200. Някои от моделите латексови матраци на екон се предлагат и в нестандартни размери по поръчка на клиентите. Ако имате нужда от нов латексов матрак, но се притеснявате от разходите за доставка? Няма от какво да се притеснявате! Ние предлагаме и безплатно доставяне на латексови матраци в градовете Русе, Пловдив, Бяла, Бургас, Варна и Монтана, но не само до тези градове, ни до всички останали населени места в страната. Насладете се на удобството на безплатната доставка и си осигурете качествен сън без допълнителни разходи. Нашата цел е да ви предложим най-доброто обслужване и удовлетворение, затова не се колебайте да поръчате и да се възползвате от тази специална оферта за безплатна доставка.

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по