Калъфи за матраци

Калъфи за матраци

Търсите ли начин да удължите значително живота на матрака си и да го поддържате чист и свеж? Капитониран калъф за матрак може да е отговорът, който търсите. Той представлява защитен слой от текстил, който обхваща матрака от всички страни. Всичи калъфи за матраци са с цип, който позволява лесно да се свалят и да се перат в перална машина.
 

Предимства на предлаганите калъфи за матрак с цип

Калъфите за матраци предлагат широк спектър от предимства. На първо място, те помагат за предпазване на матрака от мръсотия, прах и други алергени. Тъй като всеки калъф за матрак се сваля лесно с цип, за да се пере, ще ви помогне да подобрите хигиената, което е особено важно, ако сте склонни към алергии.
 
Трето предимство е, че калъфите за матраци спомагат за удължаване на живота на вашия матрак. Именно дамаската е елементът, който е в постоянен контакт с вашето тяло, поради което тя се износва най-бързо. Калъфите за матраци осигуряват допълнителен слой защита, а при моделите със свалящ се калъф, могат при нужда изцяло да заменят старата дамаска.
 
Не на последно място, калъфите за матраци биха могли да подобрят свойствата на вашия матрак. Можете например да изберете модел, който има добри терморегулиращи характеристики, така че да ви е по-хладно през лятото и по-топло през зимата.
 

Видове евтини калъфи за матраци с цип, предлагани от SleepZone.bg

Ние предлагаме 3 вида калъфи за матрак. Модел Бамбук е изработен от висококачествен белгийски памук с вплетени бамбукови нишки. Той има антиалергични и влагоабсорбиращи свойства и е подходящ за всеки сезон. Предлага се в размери за единично легло, тип приста, малка или голяма спалня, например калъф за матрак с цип 160 / 200, 164 / 190 или 180 / 200.
 
Калъф за матрак Лен е с цип, изработен от първокласен белгийски лен, отличаващ се със своята здравина и мекота. Този естествен материал ще подпомогне комфорт по време на сън във всеки сезон и е подходящ за хора с алергии.
 
Моделът Green life е вдъхновен от едноименната линия матраци на Mattro. Той е предназначен за голям матрак и е изработен от 100% белгийски памук. Този модел е характерен с допълнителната си антибактериална и антиакарна обработка, които го правят подходящ за използване от деца и хора с алергии. Калъф за матрак с цип Green Life се предлага в размер 160 / 200 и 200 / 200 см.
 
Всички модели калъфи за матраци, които предлагаме, са евтини и достъпни, благодарение и на промоциите, които често се обявяват в сайта ни SleepZone.bg.
 
Удължете живота на своя любим матрак - изберете капитониран калъф за него още днес от SleepZone.bg! Ние ще доставим вашата поръчка безплатно до всяка точка на страната - София, Перни, Варна, Бургас, Пловдив, Хасково, Стара Загора, Велико Търново, Габрово, Шумен, Разград, Кърджали, Сливен, Свиленград и всички останали населени места в България.  Всички калъфи за матрак с цип ще ви осигурят спокоен и здравословен сън!
Филтри
Марки
Размер
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по