Калъфи за матраци

Калъфи за матраци

 

Търсите ли начин да удължите живота на матрака си и да го поддържате чист и свеж? Калъфът за матрак може да е отговорът, който търсите. Той представлява защитен слой от текстил, който обгръща матрака от всички страни. Продуктът разполага с цип, който позволява лесно да се сваля и да се пере в перална машина.

 

Предимства на калъфите за матраци

Калъфите за матраци предлагат широк спектър от предимства. На първо място, те помагат за предпазване на матрака от мръсотия, прах и други алергени. Тъй като лесно се свалят и перат, калъфите ще ви помогнат да подобрите хигиената, което е особено важно ако сте склонни към алергии.

Трето предимство е, че калъфите за матраци спомагат за удължаване на живота на вашия матрак. Именно дамаската е елементът, който е в постоянен контакт с вашето тяло, поради което тя се износва най-бързо. Калъфите за матраци осигуряват допълнителен слой защита, а при моделите със свалящ се калъф, могат при нужда изцяло да заменят старата дамаска. 

Не на последно място, калъфите за матраци биха могли да подобрят свойствата на вашия матрак. Можете например да изберете модел, който има добри терморегулиращи характеристики, така че да ви е хладно през лятото и топло през зимата.

 

Видове калъфи за матраци предлагани от Sleepzone

Ние предлагаме 3 вида калъфи за матраци. Модел “Бамбук” е изработен от висококачествен белгийски памук с вплетени бамбукови нишки. Той има антиалергични и влагоабсорбиращи свойства и е подходящ за всеки сезон. Предлага се в размери за единично легло, приста, малка или голяма спалня.

Калъф за матрак “Лен” е изработен от първокласен белгийски лен, отличаващ се със своята здравина и мекота. Този естествен материал ще добави комфорт по време на сън във всеки сезон и е подходящ за хора с алергии.

Моделът “Green life” е вдъхновен от едноименната линия матраци на Mattro. Той е предназначен за голям матрак и е изработен от 100% белгийски памук. Този модел се отличава с допълнителната антибактериална и антиакарна обработка, които го правят подходящ за използване от деца и хора с алергии.

Удължете живота на своя любим матрак - изберете калъф за него още днес от Sleepzone! Ние ще доставим вашата поръчка безплатно до всяка точка на страната.

Филтри
Марки
Размер
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по