Какво представляват боксспринг леглата и какви са предимствата им?

Какво представляват боксспринг леглата и какви са предимствата им?
28 септември 2022

Ако си търсите ново легло, може би сте се сблъсквали с термина "боксспринг". Боксспринг леглото е с включен матрак, който е конструиран с покет пружини в ядрото си. Така може да се насладите на много по-добра поддръжка на тялото ви, а също така и да осигурите удобство и контрол при завъртане.

Едно от най-големите предимства при избор на боксспринг леглата, е че може да се възползвате от голямо пространство при повдигане на матрака. Там може да съхранявате вещи, които иначе бихте поставили на други места в дома ви.

Какви са боксспринг леглата?

Те стават все по-популярни, тъй като предлагат редица предимства в сравнение с традиционните легла и матраци. Върху самите матраци с покет пружина е поставен топ матрак, който основно е с полиуретанова и с мемори пяна.

Боксспринг спални и легла са много по-удобни от традиционните. Това се дължи пряко на разпределянето на тежестта, което дава възможност на спящия да отпочине много добре и включително да намали напрежението на гърба и кръста. Разбира се, матраците са от много голямо значение, защото покет пружинната система е иновативен тип, който създава допълнителен комфорт. Всяка една от тях е индивидуално опаковата в джоб, което няма да позволи на появата на различни шумове, като скърцане.

Освен всичко това, може да се насладите и на топ матраци с различна по вид пяна. За отличен завършек на комфорта, върху матраците с покет пружини е поставен и топ матрак, който може да бъде както с полиуретанова пяна, така и с мемори пяна.

Предимства на боксспринг леглата

Ако си търсите ново легло, може би се чудите дали леглото с боксспринг е подходящо за вас. Ето някои от предимствата на леглата, които ще ви помогнат да решите дали някое от тях е подходящо за вас.

Моделите - Спалня Боксспринг, Боксспринг легло Амира и Боксспринг легло Спейс са най-често поръчваните легла от този тип. Разбира се, между тях има основна разлика, която е по-скоро в дизайна на таблите и някои елементи от тях. В Sleepzone ще се насладите на легла, които са с матраци с подходящ състав, което ви позволява да спите по-ефективно, а някои от тях са с висока ортопедичност. Не подценявайте и възможността да се сдобиете с нов топ матрак, който ще ви предостави допълнителна опора.

Леглата боксспринг могат да допринесат за цялостната естетика на спалнята ви. Те се предлагат в различни стилове и дизайни. Моделите, които предлагаме, разполагат с матраци с покет пружини, механизъм и горна табла. Можете също така да намерите легла с възможности за съхранение, като чекмеджета и рафтове, както споменахме по-горе, това е чудесен начин за съхраняване на вещи.

Ако обмисляте да си купите ново легло, то това може да е подходящо за вас. Предимствата на боксспринг леглата могат да ви помогнат да спите по-добре, да удължат живота на матрака ви и да подобрят външния вид на спалнята ви.

Ако си търсите ново легло, може би се чудите дали леглото с боксспринг е подходящо за вас. Ето няколко предимства на боксспринг леглата, които може би не сте взели предвид. Боксспринг леглата обикновено са по-поддържащи от другите видове легла, което може да е от полза, ако имате болки в гърба или ставите. Допълнителната опора може също така да помогне за удължаване на живота на матрака ви, както и страхотната опора, която ще усещате всяка вечер.

Боксспринг леглата са изключително удобни за употреба, защото матраците към тях са ортопедични, със средна степен на твърдост. Това може да е особено полезно, ако сте склонни да спите настрани или по корем. Като цяло боксспринг леглата предлагат редица предимства, които може би не сте взели предвид. Ако сте на пазара за ново легло, не забравяйте да им обърнете внимание и да се обърнете към специалистите ни в Sleepzone за консултация.

14 декември 2022
Кои матраци са подходящи за хора склонни към алергии?

Никога не можете напълно да се отървете от алергиите, но можете да направите много, за да премахнете алергените от спалнята си и да направите съня си необезпокоен.

прочети още
1 декември 2022
Най-популярните естествени материали при матраците

В тази статия сме ви подготвили повече информация за това кои са подходящите естествени материали при матраците, а също така и кои са предимствата от избора на такъв вид матрак за вашия дом.

прочети още
17 ноември 2022
Кои са основните характеристики на качествените матраци?

В публикацията сме отговорили на много въпроси, свързани с характеристиките на матрака, за да изберете най-подходящия за вас.

прочети още
31 януари 2023
Видове дамаски за легла Mattro

Придайте на своята спаля стил и я превърнете в изискано и уютно място с безплатния избор на дамаски за легла Mattro.

прочети още
2 февруари 2023
Богат избор от дамаски за дивани и холови ъгли Mattro

Определено, когато купувате диван или холов ъгъл, едно от основните предимства е да имате възможност за избор на дамаската. Важно е да разполагате с този избор, за да може перфектно да съчетаете цветовете с останалата част от жилището си.

прочети още
3 ноември 2022
Защо си заслужава да инвестираме повече при покупка на матрак?

В този материал сме подбрали 5 причини защо си заслужава да инвестирате в матрака си и как да изберете подходящия размер.

прочети още
13 октомври 2022
От значение ли е височината на матрака?

Височината на матрака има значение и е важно да се вземе предвид при закупуването на нов матрак, както и състава, разбира се.

прочети още
19 септември 2022
Как да изберем матрак и възглавница според обичайната ни позиция за сън?

Матракът и възглавницата са от съществено значение за добрия и пълноценен сън. Изберете ги от доверен доставчик, какъвто е Sleepzone и се насладете на качество, добре подбран състав и голямо разнообразие.

прочети още
12 август 2022
Кои са иновациите при матраците?

Сънят вече не е скучен, защото в продължения на десетилетия най-големите компании развиват различни иновации, които определено могат да намерят приложение във вечерната ви почивка.

прочети още
29 юли 2022
Мит ли е "разкрасителният" сън?

Колко често сте чували фразата “разкрасителен сън”? Разпространена заблуда е, че следобедната дрямка има този ефект, но това съвсем не е така.

прочети още
15 юли 2022
Съвети за модерно обзавеждане на спалня

Изминали сте дългия път към закупуването на нов дом и вече и се насочвате към обзавеждането му? Именно това е частта, в която можете да се развихрите и да помислите за добро и удобно решение, което ще ползвате дълги години.

прочети още
23 юни 2022
Характеристики на двулицевите матраци

Двулицевият матрак е една от най-предпочитаните опции сред потребителите. Възможността да обръщате двете страни на матрака при нужда, е изключително комфортно.

прочети още
17 юни 2022
Каква е разликата между еднолицев и двулицев матрак?

Изборът на матрак може да бъде много труден. Когато започнете да търсите подходящия ще забележите, че основно те се делят на еднолицев и двулицев.

прочети още
10 юни 2022
Как да поддържаме матрака чист?

Сънят е изключително важен за вашето физическо и психическо здраве. Затова е добре да му обърнете специално внимание, особено когато става дума за чистотата.

прочети още
20 април 2022
Кога топ матракът е правилният избор за вас?

С времето матракът може да се деформира, да стане плосък, неравен и да загуби комфорта си. Има решение, с което можем да предотвратим това, или поне да забавим процеса. Решението е покупка на топ матрак, който може да подобри качеството на съня ви.

прочети още
30 март 2022
Кога е време да сменим старата си възглавница?

Всички знаем колко е важно да се наспиваме добре през нощта. Средата за сън и комфортът ни влияят на качеството на съня ни. Остарялата, неудобна възглавница затруднява много повече заспиването и може да доведе до още куп неприятности.

прочети още
9 февруари 2022
Необходим ли ви е протектор за матрак?

Купуването на матрак е важно решение за всеки човек. Сънят е изключително важен за цялостното физическо и психическо състояние на човека, затова трябва да се избира внимателно. Но трябва ли протектор за матрак, след като той вече е закупен, ще разберете в днешната статия.

прочети още
14 януари 2022
Защо е важен съставът на матрака?

Всеки един от факторите на матрака е изключително важен за качеството на съня и цялостното състояние на тялото и ума ви. Затова днес ще ви помогнем да разберете защо е важен съставът на матрака ви и как правилно да го изберете.

прочети още
30 декември 2021
От къде да купим матрак в България?

Ако сте решили, че е време да се сдобиете с нов матрак, то вероятно се питате къде и как може да го направи. Новият матрак ще ви предостави възможността да спите по-пълноценно и да се насладите на по-качествен сън за по-кратко време. 

прочети още
21 декември 2021
Твърдост на матраците. Твърд или мек матрак да изберем?

Ако сте решили, че е време да смените старите си матраци с нови, вероятно се натъквате на всякаква информация - какво е най-добре да се купи, какво да изберете и за какво да внимавате.

прочети още
30 ноември 2021
Размери на матраци – стандартни и нестандартни размери

Колко е важно да можете да направите изборите, от които имате нужда. Матраците са най-важните за създаване на максимален комфорт и е важно да знаете, че можете да ги получите във всеки размер.

прочети още
17 ноември 2021
Размери и цени на матраци. Как да изберем?

Важно е да изберете подходящ матрак, за да можете да се насладите на максимален комфорт за позицията на тялото си и за качеството на съня си.

прочети още
9 ноември 2021
Какъв е срокът на годност на матраците и колко често трябва да ги сменяме? 

Матракът е най-важният за качеството на съня и вашето удобство по време на спане.

прочети още