Хотелски легла и основи

Хотелски легла и основи

Хотелски легла и основи

При обзавеждането на хотели, вили и къщи за гости един от най-важните аспекти е избора на правилните хотелски основи. Този тип легла не само придават уют и стил на стаята, но са и ключов фактор за качеството на съня. Въвеждайки комфортни и качествени легла, хотелите гарантират приятно преживяване и добър сън на своите гости.

Производители на хотелско легло/основа

Хотелски легла с матрак на Mattro:

Хотелски легла с матрак предлагани от Mattro са няколко и различни, които се предлагат с издръжлив времето матрак от bonnell пружини, която е сред най-търсените за обзавеждане на хотели. Освен в комплект с матрак, производители Mattro предлагат и само хотелска основа, която е с иновативно тапициране, което гарантира висока степен на издръжливост на тапицерията.

Хотелско легло Тед

Производители ТЕД предлагат няколко модела хотелски основи. Хотелско легло - Bella е модел хотелско легло, което е изградено с еластични ламели, а не твърда основа, както са повечето. Друг модел е хотелска основа Hard Base. Този тип хотелско легло е изградено със стабилна основа.

 Безплатна доставка и периодични намаления

Вярваме, че доброто обслужване започва с безплатна доставка. Затова, всички хотелски основи, които предлагаме, се доставят безплатно, за да ви улесним. Освен това, редовно предлагаме периодични намаления, за да ви предоставим най-изгодни цени за вашите нужди. Следете нашите промоции и специални оферти и се възползвайте от намаления за вашия хотел или къща за гости.

Размери в които се предлагат хотелски легла ТЕД

Знаем, че всеки хотел има различни изисквания и предпочитания при обзавеждането на стаите си. Затова предлагаме разнообразие от размери, включително хотелски единични легла 82x190, 90x200, 120x200 и двойни 140x200, 160x200 и 180x200. Тези размери отговарят на най-често срещаните стандарти и осигуряват удобство и комфорт за вашия хотел и вашите гости. Ако се нуждаете от размер, който се различава от стандартните, то някои от производителите като Mattro, предлагат изработка в нестандартен размер.

Качествени хотелски легла/основи на промоция - поръчка

Хотелски легла на промоция и с ниски цени ще откриете при нас в Sleepzone.bg. За поръчки или повече информация за хотелска основа е необходимо да се свържете с нас на телефон 0882 122 174 или през системата за чат в сайта. Ние ще отговорим на всички ваши запитвания и въпроси свързани с хотелко легло.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи