Гаранция

Гаранционни условия в онлайн магазин Sleepzone.bg

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

Всички продукти, закупени от Sleepzone.bg, са нови и се доставят в оригиналната им опаковка! В приложеното описание на всеки един продукт е описан гаранционният му срок /1,2,3...8,10 години/
При закупуване на един, два или повече продукта от нас, те задължително са съпътствани от своите гаранционни карти които се намират под оригиналната опаковка на продукта или в специализиран джоб върху нея.
При повреда на продукта, закупен от Sleepzone.bg, моля обръщайте се без притеснения към най-близкия за Вас гаранционен сервиз, описан в гаранционната карта на продукта или може да се свържете с нас за съдействие. След като получите продукта към гаранционната карта прибавете стоковата разписка, издадена от СЛИЙП ЗОНА ООД, с разписка за пощенски паричен превод и товарителница, издадени от куриера в момента на доставката. В случаите на плащане по банков път, ви е нужен платежен документ от съответната банка.
При изтекъл срок на гаранцията на продукта, Вие може да се обърнете също към оторизираните сервизи на дадената фирма, заплащайки ремонта на желания от Вас продукт.
Ние отговаряме за липса на съответствие на потребителския продукт с договор за продажба, съгласно Закона за защита на потребителите.
Всяка една стока, закупена от Sleepzone.bg, може да бъде върната в 14-дневен срок от закупуването й, ако нейната цялост не бъде нарушена. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, в ненарушена цялост, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката. Разходите за транспорт от куриерската фирма са за сметка на Клиента (Купувача).
Инструкции за разопаковане, поддръжка и правилна употреба на матраците

Преди разопаковане на двулицев матрака, го поставете върху подматрачна ламелна рамка, съобразена с точните размери на закупения матрак. СЛИЙП ЗОНА ООД препоръчва използването на подматрачна рамка с дървени ламели. Ако не поставите матрака върху подматрачната ламелна рамка, гаранцията отпада!

Ролираните матраци трябва да се разопаковат до 30 дни след датата на получаване. При премахването на опаковката не използвайте сила, режещи или остри предмети! Разгънете внимателно матрака и го оставете да възвърне първоначалния си обем. Оставете матрака да се възстанови и не го използвайте за период от 48 часа, в противен случай настоящата гаранция отпада. Възможно е усещането на ненатрапчива миризма от сърцевината на матрака в рамките на първите дни на употреба. Не се притеснявайте, този мирис е специфичен и безвреден, като се отстранява от само себе си.

Еднолицевите матраци и подматрачните рамки трябва да се поставят върху устойчиви легла, задължително с подходящ размер и гарантиран контакт в поне 6 опорни точки. Трябва да има подпори за матрака или рамката по цялата дължина на леглото, за да бъдат стабилно подпряни по цялата си площ. При двоен матрак или рамка (ширина над 114 см), трябва да има и средна подпора по дължина.

Двулицевите матраци трябва да се поставят върху изправна и стабилно направена подматрачна ламелна рамка и устойчиво легло. Периодичното обръщане на матрака на 180 градуса удължава и запазва експлоатационните му характеристики. Да се избягва прегъване и навиване на матрака (топ матрака) не повече от 20 градуса, тъй като това може да повреди ядрото му. Въпреки използваните висококачествени материали и високата издръжливост на пружините (при моделите с пружини), това може да доведе до тяхното преплитане и съответно до прекратяване на гаранцията.

Важно!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

За повече информация се свържете с нас на посочената форма за Контакти.