Еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци

Едно от първите решения, които ще трябва да вземете, преди да станете горд притежател на нов матрак, е какъв модел да изберете: еднолицев или двулицев? Този избор е важен по няколко причини. От една страна става дума за удобство, комфорт и дълготрайност. От друга, значение има и финансовият аспект.

Еднолицевите матраци притежават вградена рамка, която позволява директно да ги поставите върху легло. С други думи - не е нужно да инсталирате допълнително подматрачна рамка, което ще ви спести време и усилия. Наличието на тази рамка позволява да го използвате само от едната страна, за разлика от двулицевите матраци. Въпреки това този класически вариант също може да се похвали с дълготрайност.

Разнообразните модели предлагат различна степен на твърдост, в зависимост от структурата и вложените материали. Модерните решения като мемори пяна, латекс и т.н., също могат да се открият в еднолицевите матраци и да ви предложат комфорта, от който се нуждаете. Още едно от големите предимства, които еднолицевите модели могат да ви предложат - това е бюджетната цена, в сравнение с двулицевите матраци. Това е предимство, от което може да се възползвате и да откриете своя нов матрак на добра деца. По същата причина този вид матраци традиционно се избират и за помещения, които не се използват ежедневно, като стая за гости, вилата, допълнително жилище и т.н.

В онлайн магазина на SleepZone.bg ще откриете богат асортимент от еднолицеви матраци на едни от водещите марки на българския пазар. Внимателно подбираме за вас комфортни и качествени модели, които ще ви позволят да се радвате на заслужена почивка. Не забравяйте да допълните новия матрак с нови качествени възглавници и топер, които да допринесат за комфорта на вашия сън. Открийте своя матрак и поръчайте лесно и удобно!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по