Еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци - видове

Еднолицеви матраци, предлагани от SleepZone.bg

Едно от главните решения, които ще се наложи да вземете, преди да станете горд притежател на нов матрак, е какъв модел да изберете: еднолицев или двулицев? Този избор е важен по няколко причини. От една страна става дума за удобство, комфорт и дълготрайност. От друга, значение има и финансовият аспект. Имайте предивид, обаче, че еднолицевите матраци не са с по-лошо качество. Все повече модели отговарят на най-високите очаквания за качествен и здравословен сън.
 
Еднолицевите матраци са характерни с вградена рамка, която позволява директно да ги сложите върху легло. С други думи - не е нужно да инсталирате допълнителна ламелна подматрачна рамка, което ще ви спести средства, време и усилия. Наличието на тази рамка позволява да го употребявате само от едната страна, различаваща го от двулицевите матраци. Въпреки това, този класически вариант също може да се похвали с дълготрайност. Еднолицев матрак с дървена рамка предоставя и възможността да го ползвате в комбинация с повдигащ механизъм, ползвайки празното пространството под матрака за допълнително съхранение на вещи, ако леглото е пригодено за това. 
 

Какъв вид еднолицев матрак да изберем?

Разнообразните модели предлагат различна степен на твърдост, в зависимост от структурата и вложените материали. Модерните решения като мемори пяна, латекс и т.н., също могат да се открият в еднолицевите матраци и да ви предложат комфорта, от който се нуждаете. Още едно от големите предимства, които еднолицевите модели могат да ви предложат - това е бюджетната цена, в сравнение с двулицевите матраци. Това е предимство, от което може да се възползвате и да откриете своя нов матрак на добра цена. По същата причина този вид матраци традиционно се избират и за помещения, които не се използват ежедневно, като стая за гости, вилата, допълнително жилище и т.н. Различни вариации от материали ще срещнете при различните производители. Еднолицеви матраци ТЕД, например, залагат както на модели без пружини, така и на пружинен тип, които могат да бъдат със стандартна система бонел или иновативни и високотехнологични покет пружини. Изборът е напълно ваш, според това какви матраци предпочитате индивидуално като твърдост и усещане. От евтини еднолицеви матраци ТЕД с базов тип материали, до ортопедични продукти като еднолицев матрак Favourite Nova, който ще подсигури удобство на всеки един потребител. 
Други производители, предлагащи еднолицеви матраци са НАНИ, Mattro, Парадайс и матраци Блян. Всеки един от тях притежава необходимото многообразие от продукти в портфолиото си, между които може да откриете точно вашия еднолицев матрак. Въпреки, че стандартно всички еднолицеви матраци са с вградена дървена рамка, има и изключения. Еднолицеви матраци НАНИ залагат на метален тип рамка и изработват моделите си по този начин. 
Ако сте решили, че държите на конкретен материал, може да го селектирате от филтъра в сайта ни и да получите желаните резултати. Независимо дали търсите еднолицеви матраци с мемори пяна или еднолицеви матраци с покет пружини, ще получите като резултат богата гама от продукти, между които да изберете. 
 

Цени и размери на еднолицеви матраци

Ако цената е определяща при закупуването на еднолицев матрак, имате възможност чрез филтация по критерий цена да изведете само евтини еднолицеви матраци. Стандартните размери матраци също може да видите от филтъра. Най-търсени и често срещани единични размери еднолицеви матраци са 82/190, 90/200 и 120/190. От двойните размери предпочитани са еднолицеви матраци 160/200, 144/190, 164/190 и 180/200. Ако, обаче, имате нужда от нестандартен размер, свържете се с нас, за да ви дадем предложения, цени и срокове за изработка. Какъвто и размер еднолицев матрак с дървена рамка да поръчате, го получавате до дома си с безплатна доставка. Доставките се извършват до всяка точка в страната - до градове София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Видин, Враца, Велико Търново, Благоевград и др., както и до най-малките села. 
 
В онлайн магазина на SleepZone.bg ще откриете богат асортимент от еднолицеви матраци на едни от водещите марки на българския пазар. Внимателно подбираме за вас комфортни и качествени модели, които ще ви позволят да се радвате на заслужена почивка. Не забравяйте да допълните новия матрак с нови качествени възглавници и топер, които да допринесат за комфорта на вашия сън. Открийте своя матрак и поръчайте лесно и удобно!
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по