Единични легла

Единични легла

Единични легла - стил и елегантност за вашият дом

От единични легла с матрак, през единични легла с повдигащ механизъм и легла с чекмеджета, до единични легла с ракла, тапицирано единично легло с матрак и единично ъглово легло - в Sleepzone.bg ще откриете видове легла. Тези вариации на единични легла не само предоставят удобство, но и добавят функционалност и стил към всяко пространство. Независимо дали търсите идеалното легло за вашата стая или дори за къщата за гости, нашият сайт има разнообразие от възможности, които да задоволят вашите предпочитания.

Изборът на единични легла от Sleepzone.bg

Единичните легла ще срещнете в много вариации, които предлагат практичност и разполагат с редица предимства. Сред известните производители, които ще откриете, са ТЕД, Mattro, Росмари, Парадайс и още много други

Търсите ли единично легло, което да включва и подходящ матрак? Ние предоставяме възможността за единично легло с матрак. Един от популярните варианти е единичното легло, изглеждащо като хотелска основа, което включва и подходящ матрак. Тези единични легла с матраци са произведени от утвърдения производител Mattro и предлагат възможност за избор между три височини на основата - 55, 50 и 45 см.

В допълнение към разнообразието от височини, наличните единични размери включват 82х190, 90х190 и 90х200. Този тип единично легло, под формата на хотелска основа, се отличават със своето качествено тапициране, което придава стил и уют на всяка спалня.

Единични легла с чекмеджета и повдигащ механизъм

Единичните легла с чекмеджета са сред най-предпочитаните модели, тъй като разполагат с допълнително място за съхранение на различни вещи и дрехи. Освен този вид легла, тук може да включим и единично легло с повдигащ механизъм тип - Боксспринг вариант. Те отново се предлагат в единични размери и разполагат със специални повдигащи механизми, които осигуряват достъп до раклите под матрака.

Евтини тапицирани единични легла с безплатна доставка

За ваше улеснение, екипът ни е на раположение с изгодно предложение за евтини единични легла с матраци. Размерите, които предлагаме включват 82х190, 90х190, 90х200. Също така сме наясно, че цената и качеството на леглата са от съществено значение, за това ви предлагаме и безплатна доставка. Доставка извършваме в Монтана, Перник, Бургас, Пловдив, Кюстендил и друго. Независимо от мястото за което сте поръчали ние осигуряваме бърза доставка до вас. Освен удобството на доставяне е добре да обърнем внимание на цените, на предлаганите от нас продукти. Единичните легла с ракла и чекмеджета са бюджетен и достъпен вариант за всеки.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по