Дървени подматрачни рамки

Дървени подматрачни рамки

Дървени подматрачни рамки от SleepZone.bg - здравина и еластичност

Едни от най-предпочитаните и желани модели рамки са тези с дървен профил. Те са изключително стабилни, монтират се лесно и са гъвкави. Подходящи са за ползване с повдигащ механизъм, което ги прави много компактни, защото с едно лесно повдигане си осигурявате пространство за съхранение на багаж. Ползват се с двулицев матрак, подсилвайки неговите характеристики и гарантирайки отлична вентилация, предотвратявайки появата на благоприятна среда за развитие на нежелани микроорганизми. Така се запазва качеството на матрака и експлоатационния период на използването му значително се увеличава. Дървена подматрачна рамка ще ви гарантира комфорт, практичност и хигиенна среда за почивка и спане.

Дървена подматрачна рамка - видове

Предлагат се модели с разнообразни специфики. Можете да се сдобиете както с дървена единична подматрачна рамка, така и с двойна. Много предпочитани са тези с регулиране на твърдостта. За да си гарантирате комфорта, който желаете, е необходимо твърдостта, която усещате по време на сън, да бъде субективно настроена спрямо вашите предпочитания. Производител РосМари предлага широк асортимент от дървени подматрачни рамки с регулиране на твърдостта. Често търсена характеристика за дървените подматрачни рамки е да са с крачета. Така рамката може да се ползва и като отделно легло, което я прави изключително практично решение при желание за смяна на леглото ви. А за най-претенциозните, производителите създадоха дървени подматрачни рамки с моторно задвижване. Като някои от тях се предлагат с дистанционно. Благодарение на моторното задвижване дървена подматрачна рамка се регулира в областта на главата и краката. Така можете да коригирате позицията й спрямо това дали ще я ползвате за спане, гледане на филм, четене на книга или някое друго занимание, осигурявайки на тялото желаното положение за мечтан релакс.

Дървени подматрачни рамки - производители, цени и размери

Поради необходимостта от качествени подматрачни рамки, производителите създават все повече варианти на дървени модели за максимален комфорт. В SleepZone.bg можете да прегледате дървени подматрачни рамки РосМари и ТЕД. Можете да си купите дървена подматрачна рамка за приста размер 120 / 190. И не само! Предлагат се дървени подматрачни рамки в стандартни размери 72 / 190, 82 / 190, 90 / 190, 90 / 200, 114 / 190, 114 / 200, 120 / 190, 120 / 200, 140 / 190, 140 / 200, 144 / 190, 160 / 200, 164 / 190, 190 / 200, 180 / 200, като при необходимост някои от моделите могат да бъдат поръчани и в нестандартен размер. В SleepZone.bg редовно се предоставят промоционални отстъпки, а доставката е безплатна до София, Перник, Пазарджик, Монтана, Кърджали, Пловдив, Нова Загора, Несебър, Варна, Карлово, Шумен, Панагюрище, Добрич, Русе, Плевен, Ямбол, Хасково, Видин, Велико Търново и всеки друг град или село. Ако се колебаете коя е най-добрата дървена подматрачна рамка за вас, не се притеснявайте да се доверите на нашите консултанти на телефон: 0882 122 174 или на e-mail: office@sleepzone.bg.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по