Двулицеви матраци

Двулицеви матраци

Заради значителните предимства, които предлагат, двулицевите матраци се утвърждават като все по-предпочитан от потребителите избор. За разлика от еднолицевите модели, двулицевите могат да бъдат използвани и от двете страни. За целта е необходимо да бъдат инсталирани подходящи подматрачни рамки, които служат като основа за матрака. Това ви осигурява значителен комфорт, като и има важна роля за равномерното изнoсване във времето, както и дългия експлоатационен срок.

Двулицевите матраци са известни със своята дълготрайност, като тя варира в зависимост от това колко често се използва матракът. Неговата структура, както и материалите, от които е изработен, също имат значение за това колко дълго ще се радвате на вашата нова придобивка.

Освен дълготрайност, те се отличават с високо ниво на комфорт. Технологии и материалите в производството на продукти за сън непрекъснато се променят и усъвършенстват, за да предложат повече комфорт за тялото и подобрено качество на съня. В производството на двулицевите матраци се влагат съвременни материали като мемори пяна, полиуретан, латекс и т.н.

Някои двулицеви модели имат асиметрична структура, като по този начин осигурят различно усещане и нива на твърдост на матрака. Други модели предлагат зимна и лятна страна, която да завъртате според сезона. Така потребителите биха могли да изберат подходящата за тях страна, която ще им осигури максимален комфорт всяка нощ.

Ако сте в търсене на най-подходящия матрак за вашата спалня, разгледайте богатата гама от предложения на SleepZone.bg. В нашия онлайн магазин ще откриете качествени и комфортни двулицеви матраци с разнообразни характеристики, за да направите избор без компромиси. Поръчайте с безплатна доставка в цялата страна!

Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по