Двулицеви матраци

Двулицеви матраци

Двулицеви матраци - предложения от SleepZone.bg

Благодарение на доказаните предимства, които имат, двулицевите матраци се утвърждават като все по-желан от потребителите избор. За разлика от еднолицевите модели, всички двулицеви матраци могат да бъдат употребявани и от двете страни. За целта е необходимо на леглата или спалните да бъдат инсталирани подходящи подматрачни рамки, които са като основа за матрака. Това ви осигурява значителен комфорт, като има и важна роля за равномерното износване във времето, както и дългия експлоатационен срок. Правилната експлоатация на двулицев матрак ви гарантира качествен сън и спокойни нощи години наред.
 

Материали, използвани в изработката на двулицеви матраци

 
Двулицевите матраци са характерни и известни със своята дълготрайност, като тя може да варира в зависимост от това колко често се употребява матракът. Неговата структура, както и материалите, от които е изработен, също са от значение за това колко дълго ще се радвате на вашата нова придобивка. Двулицев матрак с покет пружини, например, е предпочитан от потребителите точно заради високата издръжливост на индивидуално опакованите пружини, използвани от производители като матраци Mattro, ТЕД, НАНИ, Парадайс и Блян. 
Освен дълготрайност, двулицевите матраци се отличават и с високо ниво на комфорт. Технологиите и материалите в производството на продукти за сън непрекъснато се променят и усъвършенстват, за да поднесат повече комфорт за тялото и подобрено качество на съня. В производството на двулицеви матраци се залага на съвременни материали като мемори пяна, полиуретан, cool gel пяна, латекс и т.н. Двулицеви матраци с мемори пяна често са в комбинация с друг тип материал като пружинна покет система или друг тип пяна. Чрез комбинирането на различни по вид материали се постига и различно усещане за твърдост и комфорт, като на потребителя е предоставен богат избор от модели и разновидности. 
Някои двулицеви модели са с асиметрична структура, като по този начин осигурят различно усещане и нива на твърдост на матрака. Други модели предлагат зимна и лятна страна, която да завъртате според сезона. Така потребителите биха могли да изберат подходящата за тях страна, която ще им осигури максимален комфорт всяка нощ. 
 

Производители на двулицеви матраци 

В SleepZone.bg държим на качествения сън на потребителите си, затова и предлагаме единствено доказали се на пазара производители. Двулицеви матраци ТЕД, Нани, Mattro, Блян, Парадайс, матраци Магнифлекс, ISLEEP и Латекс ЕКОН - всички с доказани качества в изработката на матраци и други продукти за съня. Все по-голямата конкуренция на пазара, подтиква производителите да залагат на по-качествени материали и по-добри специалисти в разработката на моделите. Всичко това в огромна полза на клиента. Цените на двулицеви матраци също са конкурентни и все повече промоции се обявяват, за да може всеки да се възползва от закупуването на висококачествени, но и евтини двулицеви матраци. 
 

Двулицев матрак с безплатна доставка до дома

Ако сте в търсене на най-добрия матрак за вашата спалня, разгледайте богатата гама от предложения на SleepZone.bg. В нашия онлайн магазин ще срещнете качествени и комфортни двулицеви матраци с разнообразни характеристики, за да направите избор без компромиси. Без значение дали ще поръчате единичен размер двулицев матрак (82/190, 90/200, 120/190) или двоен двулицев матрак (160/200, 180/200, 140/200 или др.), го получавате с безплатна доставка за цялата страна. Доставяме както до големи и областни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Русе, Видин и др., така и до всички по-малки градове и села в България.
Филтри
Марки
Тип
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по