Дивани

Дивани

Видове разтегателни дивани за хола и техните предимства

Удобството, което предлагат диваните не е единственото им предимство, за това ако сте в търсене на нов диван или голям холов ъгъл е добре да бъдете запознати и с други особенности, които биха ви били от полза. За да изберете най-подходящия за вас диван или голям холов ъгъл, който да използвате дълго време, но и да ви предостави максимално удобство и функционалност е добре да се запознаете с различните функции, които предлага. В онлайн магазин Sleepzone може да разгледате различни модели дивани клик клак за хола и холови ъгли на ниски цени, които разполагат с множество функции, като опция за повдигане на лежанката и използване на раклата под нея, дивани с клик клак механизъм, механизъм за регулиране на облегалките за глава и много други функционалности, които биха допринесли за пълноценна почивка. Всички изложени дивани в онлайн магазина се предлагат с картел от дамаски, проектирани специално за диван, предлагат издръжливост и лесно се почистват.

Ъглови дивани за спане

Ъглови дивани за спане, които предлагаме могат да се използват както за седене пред телевизора така и за спане. Те са изградени от здрава букова конструкция, която е подходяща дори при ежедневно ползване, тъй като е изключително издръжлива. Колекция от ъглови дивани Бруклин ви предлага различни конфигурации с различни на брой места за сядане. Луксозната колекция разполага с лежанка с ракла, подлакътници, опция за регулиране на зоната на главата и функция сън. Друг ъглов диван за хол, който може да разгледате е Смарт. Моделът разполага с всички функционалности и включени в цената комфортни възглавници. Освен всички тези предимства, ъглов диван Смарт може да бъде изработен в цвят и дамаска по ваш избор.

Двуместни дивани

Ако разполагате с по-малко пространство и търсите компактен двуместен диван, то може да разгледате колекцията от двуместни и триместни дивани. Двуместен диван Бруклин е луксозно предложение, което ще осигури пълноценна почивка. Моделът разполага с добавена пружинна система в седалката предлагаща максимално удобство.

Триместни разтегателни дивани

Разтегателен диван К-601 е триместен модел, който разполага с механизъм за разтягане тип клик - клак. Издръжливият корпус на дивана ви предлага по-дълъг период на експлоатация. Друг предпочитан модел е разтегателен диван Катрин. Този модел ще ви впечатли с елегантна визия и механизъм, който чрез изтегляне на седалката напред и поставяне на гърба в хоризонтално положение ще получите спална площ с размери на стандартна спалня.

Евтини ъглови дивани

В Sleepzone.bg може да се възползвате от месечните ни намаления, както на по-големите холови ъгли, така и на диваните с по-малки размери размери. Ние ще ви помогнем да се сдобиете с качествен евтин диван за хол или холови ъгли на ниски цени и ще ви осигурим безплатен транспорт.

Безплатна доставка на евтини ъглови дивани

Независимо дали се намирате в голям град - Пловдив, София, Варна, Русе, Монтана, Бургас и др. или в по-малко населено място, ние ще се погрижим избраният от вас евтин диван да пристигне до посочения от вас адрес, напълно безплатно. Освен с безплатна доставка, всички дивани предлагащи се в сайта, разполагат с безплатен избор на дамаска така, че съчетаването му с дома ви да бъде лесно.

Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по