Детски продукти

Детски продукти

Детски продукти за съня от SleepZone.bg

Когато избираме продукти за детето си, винаги е добре да се запознаем по-подробно с тях, съответно предимствата и недостатъците им, за да изберем най-доброто. Продуктите за сън също са от огромно значение, особено при най-малките, тъй като подрастващия детски организъм се нуждае от стабилна опора и подкрепа на тялото, за да се развива правилно и костната структура на детето. Качественият детски сън се нуждае от качествен детски матрак, също и непромокаем протектор за него. В сайта ни SleepZone.bg ще откриете богато разнообразие от евтини детски легла с матрак, бебешки матраци, както и няколко модела детски непромокаем протектор за матрак.
 

Бебешки и детски матраци - размери и цени

Когато предстои в семейството да се появи новородено бебе, една от най-важните покупки е кошарата, но не трябва да се подценява и избора на бебешки матрак, който да поставите в нея. Всички знаем, че всяко новородено бебе прекарва много от времето си в сън, затова сме длъжни да му осигурим качествен детски матрак за оптимална подкрепа на гръбнака. Детски матраци се предлагат в няколко стандартни размера - 60 / 120, 70 / 140, бебешки матрак 65 / 110, 65 / 135, 70 / 130. Могат да бъдат изработени и в нестандартни размери като често поръчвани са детски матрак 65 / 160, 80 / 160, 60 / 160, 70 / 160 см и много други. Някои от моделите се предлагат и с допълнителна отстъпка като така имате възможност да получите качествен детски матрак на ниска и достъпна цена.
 

Евтини детски легла и модели с матрак

Когато детето вече е по-голямо идва ред на смяната на бебешката кошара с детско легло и матрак за него. Предлагаме разнообразие от модели детски легла, а някои и в комбинация с матрак. Детско легло с матрак е едно от практичните решения, които може да направите, когато ви предстои обзавеждане на детска стая. Спестявате много време, като не се налага поотделно да избирате детско легло и матрак. Най-предпочитания размер за детско легло с матрак е 90 / 200 см, като такива модели са Пиколо, Денис, Андрей и Давид. Друго легло, комбинация с матраци е моделът Сандвич на производителите Геномакс, който е съчетание от две отделни легла, едно под друго, като долното се издърпва с механизъм. Това спестява доста пространство в детската стая и е предпочитано от потребителите. За любителите на тип двуетажно детско легло, предлагаме и такъв модел на Геномакс - легло Масив. То може да е в два размера - 82/190 или 90/200 и в два цвята - бял или натурален. Двуетажно детско легло Масив също ще спести място в дома ви, като така децата ви ще разполагат с повече място за игра. В SleepZone.bg ще откриете много модели легла за детска стая като всеки модел си има своите предимства, трябва само да решите какви са вашите изисквания. Ако имате колебания, винаги можете да се обърнете към нас в чата на сайта, по телефона (0882122174) или на office@sleepzone.bg, ще ви помогнем да направите правилния избор за евтини детски легла с матрак или без.
 

Необходим ли е непромокаем протектор за детски матрак?

Детски непромокаем протектор за матрак е един от задължителните аксесоари, с които трябва да се запасите. Чрез него запазвате детския матрак чист за по-дълго време, като подсигурявате на детето здравословна среда за сън. Дори е препоръчително да разполагате с повече на брой протектори. При нас ще откриете както протектор за бебешки матрак с четири ластика в краищата, така и детски непромокаем протектор за матрак с ластик по цялата обиколка, покриващ и борда на матрака. Такъв тип са моделите Bamboo Natura и Natura Eucalypt на матраци ISLEEP. Предлагат се в стандартните размери за детски матрак 60 / 120 и 70 / 140.
 

Безплатна доставка на детски продукти за съня

В SleepZone.bg държим на качественото обслужване и на това да предложим на клиента най-доброто. Ето защо, освен качествени детски матраци, детски легла с матраци и непромокаеми протектори, ви предлагаме и безплатна доставка на всичките си продукти. Доставки извършваме до големи градове като София, Русе, Варна, Бургас, Пловдив, Перник, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Добрич, Разград и много други, както и до най-малките и труднодостъпни населени места в страната. Възползвайте се от големите намаления на продуктите и осигурете на детето си здравословен сън на достъпна цена. Матраци, протектори и легла за детска стая на най-ниски цени в SleepZone.bg.
Филтри
Марки
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по