Детски непромокаеми протектори

Детски непромокаеми протектори

Детски непромокаеми протектори, прелагани от SleepZone.bg

От SleepZone.bg ви предлагаме многообразие от детски продукти за съня, между които и няколко модела бебешки непромокаем протектор за матрак. Този тип продукти са задължителна покупка, която трябва да направите, ако имате новородено бебе, като са практични за употреба и при подрастващи деца. Детските непромокаеми протектори успешно предпазват матрака от нежелано зацапване и намокряне, така че да поддържате суха и чиста средата за сън на вашия малчуган. Няколко са видовете протектор за бебешки матрак, които ще срещнете при нас, с отлично качество и характеристики.
 

Протектори за бебешки матраци - разновидности

Протектори за детски матраци предлагаме на производители Блян и матраци ISLEEP, като и при двата бранда качеството е на отлично високо ниво, така че да предложат на всяко дете спокоен сън. Според начина си на захващане се делят на два вида протектори за детски матраци - с 4 ластика в краищата, както и такива, обхващащи и борда на детския матрак. Непромокаем протектор за детско легло Блян и Easy (ISLEEP) са моделите с ластици в краищата, подходящи за употреба и при детски матрак в размери 60 / 120 и 70 / 140 см. Този тип протектор за бебешки матрак покриват само горната част на матрака, ако желаете той да е защитен и отстрани, тогава за вас са подходящи моделите на матраци ISLEEP - Bamboo Natura и Natura Eucalypt. Те са с ластик по цялата обиколка, непромокаеми и с възможност за изпиране в домашни условия на температура до 60 градуса.
 

Протектор за детски матрак - цени и размери ( 60 / 120 и 70 / 140 )

Най-разпространените размери бебешки матраци са 60/120 и 70/140 см, съответно и протектори за тях ще срещнете в тези стандартни размери. Цените са достъпни, като ние от SleepZone.bg поемаме и цената за доставка до дома ви, така че да заплатите единствено стойността на продукта. Доставяме до всяко кътче в страната - както го големи градове (София, Перник, Добрич, Стара Загора, Пловдив, Русе, Сливен, Бургас, Ловеч, Варна, Враца, Лом, Шумен и др.), така и до най-малкото селце. Осигурете на вашето бебе качествен непромокаем протектор за матрак за спокойни нощи, което гарантира и вашето спокойствие.
Филтри
Марки
Цена
Приложи