Детски матраци

Детски матраци

Детски матраци от SleepZone.bg

Когато избирате детски матрак, е необходимо много детайлно да проучите продуктите, предлагани на пазара и да изберете точният за детето си. През първите години на детето е от голямо значение на какъв матрак ще спи то, понеже интензивно се оформя костната структура на организма и е задължително да му подсигурите правилна опора по време на сън. Това е причината в SleepZone.bg да предлагаме само детски матраци на доказали се производители, които разработват продуктите си с грижа към клиентите. Такива са Mattro, Блян, матраци Магнифлекс, ISLEEP, Парадайс и Латекс ЕКОН. Годините опит в тази сфера ги прави изключително иновативни, със стремеж към осигуряване на здравословен сън от най-ранна детска възраст. 
 

Какъв матрак за бебешка кошара или за детско легло да изберем?

От самото раждане на детето, трябва да му се осигури качествена и ортопедична опора на гръбнака. Всички бебешки матраци в сайта ни са ортопедични, съобразени изцяло с развитието на бебешкия организъм. Различните производители залагат и на различен състав на моделите детски матраци. Повечето модели са с разновидност на полиуретановата пяна, но има и бебешки матраци от латекс, например. Такива са детски матраци Латекс ЕКОН. Латексът е препоръчителен, ако държите на ествествените материали със силни антиалергични свойства, идеален за всяко бебе. Имат модели и с добавен кокос, в случай че решите да осигурите по-твърд матрак за детето си. Освен латексови, има и много други бебешки матраци, които са подходящи за здравословен сън ан детето ви. Матраци Магнифлекс предлагат детски матраци от най-висок клас, с изключително качествени материали и изработка. Пяната Elioform, която ползват Magniflex, е ортопедична, съобразена изцяло с нуждите на децата за спокоен и здравословен сън. Те залагат и на качествените материи на калъфите - с втъкани бамбукови нишки, характерни с висока абсорбираща способност. Такъв тип калъфи предлагат и от матраци Mattro, които също изработват висококачествени матраци за детско легло. Тяхното предимство е, че имат цип на калъфа, който спомага за лесна поддръжка на хигиенична среда за сън. Лесно се изпират в домашни условия, което е изключително важно, когато става въпрос за бебешки матрак.
 

Детски матраци - размери и цени

Преди да пристъпите към покупка на детски матрак, трябва да установите какъв размер ви е необходим, според леглото или кошарата, където ще го поставите. Бебешки матрак 60/120 или 70/140 е стандартен и най-често срещан размер. Изборът на стандартен размер кошара или легло значително улеснява и покупката на матрака. Ако, обаче, леглото ви е с нестандартен размер, също имате възможност да поръчате, тъй като част от моделите детски матраци се изработват и в индивидуален размер. Матраци Блян и матраци Mattro са предпочитани, ако ви се налага да купите размер, различен от стандартните. В последните години и бебешки матрак 65/110 е стандартен за детско легло, като такъв размер детски матрак може да срешнете при продуктите на матраци Магнифлекс. 
Цените на детски матраци, предлагани в SleepZone.bg, са в нормални граници. Има по-бюджетни модели, както и такива от по-висок клас. Всички модели пристигат при вас с безплатна доставка, която може да бъде както до офис на куриер, така и до личния ви адрес. Доставят се до София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Добрич, Шумен и всички останали големи и малки населени места в страната. Подарете на детето си качествен сън, който осигурява спокойни нощи и за вас.
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи