Детски матраци Парадайс

Детски матраци Парадайс

Детски матраци Парадайс от SleepZone.bg

Матраци Парадайс са популярни с висококачествените продукти, които произвеждат, като освен стандартни матраци, се стремят да предложат отлично качество на съня и на най-малките членове от семейството. Детски матраци Парадайс осигуряват здравословен сън и правилно развитие на костната система от най-ранна детска възраст. Не подценявайте избора на бебешки матрак и се уверете, че подсигурявате най-доброто за детето си.
 

Модели детски матраци Парадайс

Два са моделите детски матраци, които предлагат от Paradise, между които може да изберете подходящия за вашето дете. Детски матрак Сънчо и Baby Sweet впечатляват не само с красив външен вид и прецизност на изработката, но и с качеството на ядрата си, чрез които предоставят необходимата опора на децата по време на сън. С минимална разлика във висичината и двата модела са изработени от специално разработена еластична пяна със специфична микроклетъчна структура, позволяваща на въздуха да циркулира правилно през ядрото на матрака. Това е предпоставка за добра хигиена по време на сън, тъй като се елиминира възможността да се образуват вредни бактерии в сърцевината, съответно и бъдещи проблеми със здравето на детето. Калъфът на всеки детски матрак Парадайс е снабден с цип, за да може да го сваляте и изпирате. За допълнително улеснение модели Сънчо и Baby Sweet са с вътрешни калъфи, които не затрудняват свалянето и поставянето на външния калъф. Дамаските са висококачествени, преминали необходимите обработки (антибактериална и антиакарна), за да осигурят спокойствие и здравословен сън.
 

Безплатна доставка за всеки детски матрак Парадайс

Детски матраци Парадайс се предлагат на разумни и достъпни цени, за да може всеки да предложи необходимото качество на сън на детето си. Доставят се безплатно до адреса, който посочите в поръчката, без значение дали е до голям град или малко село. Доставки се извършват до София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Сливен, Разград, Благоевград и всяко друго населено място в страната. Стандартните размери, в които може да поръчате детски матрак Парадайс, са 60 х 120 и 70 х 140, но при необходимост могат да се изработят и по размер на клиента. Не се колебайте да подарите здравословен сън на детето си, точно в първите му месеци и години от живота, когато това е най-важно!
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по