Детски матраци Mattro

Детски матраци Mattro

Детски матраци Mattro от SleepZone.bg

Детските матраци са продукт, на който трябва да обърнем специално внимание, ако ни предстои покупка. Матракът, на който спи детето ни, е изключително важен за ранното развитие на организма му. Доверете се на доказали се производители, за да осигурите най-доброто за малчугана вкъщи. Матраци Mattro са точен избор, ако решите да заложите на качеството.
 

Видове детски матраци Mattro

Детски матраци Mattro ще срещнете в два варианта - Лавендър и Бамбук. И двата модела са с ортопедичен тип високоеластична пяна, която е специално разработена, за да предложи стабилна опора и правилна позиция на гръбнака. Не подценявайте това, когато избирате бебешки матрак, тъй като костната система се формира точно в първите месеци от живота на човек. Друго предимство на този тип пяна е отворената ѝ клетъчна структура, която осигурява нужната циркулация на въздуха. Правилното проветрение на матрака също е важно. То осигурява по-чиста и хигиенична среда за сън на детето, не позволява задържане на влага в ядрото, съотвено е предотвратена и възможността за образуване на вредни микроорганизми. 
И при двата модела детски матраци Mattro имате възможност да изберете височината - дали да е 8 или 10 см. Съобразете това с типа легло, на което ще поставяте детския матрак. Разликата между моделите Лавендър и Бамбук е единствено в калъфите. Имате избор между калъф с деликатен лавандулов аромат (с успокояващо действие) и такъв с бамбукови нишки, които са с отлични абсорбиращи способности и напърно елиминират възможността за образуване на влага в матрака. И двата модела притежават цип, чрез който може да сваляте калъфа и да го изпирате в домашни условия. Предимство, което ще ви улесни в поддръжката на здравословна среда за сън на детето ви.
 

Цени на детски матрак Mattro

Независимо дали купуваме матрак за нас или за детето си, винаги е по-добре да се възползваме от по-ниска цена, ако това е възможно. Благодарение на честите промо акции, които правят от матраци Mattro, спокойно може да се сдобиете с качествен детски матрак Mattro на съвсем достъпна цена. Какво по-добро от това да спестите средства, без това да се отразява на качеството на продукта, който получавате? Доставката също не е необходимо да заплащате, тъй като тя изцяло се поема от SleepZone.bg. Безплатна доставка за всеки детски матрак Mattro, който получавате до дома си или до адрес, който посочите - както до големи градове (Варна, Бургас, София, Пловдив, Русе, Видин, Плевен, Стара Загора, Велико Търново и др.), така и до всяко малко село в страната. С детски матраци Mattro сигурявате спокоен и здравословен сън за детето си, което ще се отрази и на вашия сън и почивка!
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по