Детски матраци Magniflex

Детски матраци Magniflex

Детски матраци Магнифлекс от Sleepzone.bg

Матраци Магнифлекс безсъмнено са лидери в продажбите на матраци от най-висок клас. Това важи също и за детските им матраци, в които влагат най-доброто, за да предложат качество от най-висок клас на всяко дете, което ще спи на техен продукт. Детски матраци Магнифлекс се произвеждат в Италия, с доказано най-добрите материали, отговарящи на всички изисквания за здравословен сън на детето в най-ранната му възраст.
 

Модели детски матраци Магнифлекс

Разнообразието при Магнифлекс на този тип продукти не е голямо, но за сметка на това качеството е отлично и при двата модела, които предлагат. Детски матрак Магнифлекс Baby by Pierre Cardin и моделът Fiaba Bamboo залагат на състав от Elioform пяна с различна височина. Този тип пяна е високоеластична, с отлични проветриви свойства. Високата ѝ ортопедичност гарантира правилно разположение на гръбначния стълб на детето по време на сън, предпоставка за добро развитие на костната структура на детето. 
Предимство на бебешки матрак Магнифлекс Baby by Pierre Cardin е лятната и зимната страна, които предлага калъфа, тъй като той е капитониран с вълна от едната страна, задържащ топлината през зимните месеци. През лятото се ползва от другата страна, която не задържа влага, а текстилът е естествен антиалерген.
Ако държите на естествените материали в текстила на калъфа, моделът бебешки матрак Магнифлекс Fiaba Bamboo е качествен избор, който може да направите за бебето си. Калъфът е изработен от натурален памук и бамбук, гарантиращи винаги суха и здравословна среда по време на съня. 
Размерите, в които се предлага всеки бебешки матрак Магнифлекс са 60/120, 65/110, 70/130 и 70/140.
 

Как се доставят детски матраци Магнифлекс?

Предимство на всеки детски матрак Магнифлекс е начинът му на доставка - на руло. Удобно за транспортиране и много по-хигиенично. Вакуумираните опаковки не позволяват зацапване по време на транспорт. Друго удобство е това, че не дължите нищо допълнително, освен цената на матрака, поръчвайки от SleepZone.bg. Доставката ни е напълно безплатна за вас, независимо дали поръчвате до София, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора, Бургас, Видин, Враца, Перник, Плевен, Благоевград или до всяко друго малко село или град.
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по