Детски матраци isleep

Детски матраци isleep

Детски матраци ISLEEP от SleepZone.bg

Изборът на детски матрак е един от най-важните, когато става въпрос за здравето на детето ни и правилното му развитие в първите му месеци и години от живота. Затова е добре да заложим на доказал се на пазара производител, който с години се стреми да предложи най-доброто на потребителите - матраци ISLEEP са точно това.  Както стандартните им матраци, така и детските, са създадени в перфектни комбинации от материали, които предоставят максимално удобство и ортопедичност на спящия.
 

Защо да купим детски матрак ISLEEP?

Ако си търсите бебешки матрак, ISLEEP са идеален избор за всяко едно малко дете. Възможността бебето ви да спи на качествен и ортопедичен детски матрак не е за подценяване и е добре да проучите добре какви качества трябва да притежава матракът на детето ви, за да спи то спокойно и необезпокоявано. Детски матрак ISLEEP Baby Friends е всичко, от което има нужда детето в началото на развитието си и оформянето на костната система. Ортопедичната пяна, заложена в ядрото, се грижи гръбначният стълб да е във възможно най-правилната за него позиция. В дамаската също е прошита пяна, подсилваща комфорта, а текстилът е висококачествен, деликатен към меката и нежна кожа на всяко бебе. Водещо предимство е високата проветривост на ядрото, осигуряваща здравословна среда за сън. 
Детски матраци ISLEEP имат и друго важно предимство пред останалите производители - доставят продуктите си на руло, което предотвратява възможността за зацапване по време на транспортиране.
 

Безплатна доставка на детски матраци ISLEEP

Всеки детски матрак ISLEEP получавате до дома си с безплатна доставка, която се поема изцяло от SleepZone.bg. Доставки се извършват както до всички големи градове (София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Русе, Добрич, Димитровград, Благоевград и др.), така и до всяко малко населено място в България. Възползвайте се от това удобство и поръчайте при нас детски матраци ISLEEP в размери 60/120, 65/110, 70/130 и 70/140. Подарете на детето си здравословен сън!
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Приложи
Подреди по
Подреди по