Детски матраци Блян

Детски матраци Блян

Детски матраци Блян от SleepZone.bg

Един от производителите на детски матраци с най-богато разнообразие от модели несъмнено са матраци Блян. Детски матраци Блян са доказали се във времето продукти, които клиентите предпочитат, когато избират матрак за детето си. Съчетание между качество, достъпна цена и иноватовни технологии. Влаганите материали са с все по-високо качество, което е в полза на всяко дете, което ще спи на матрак Блян.
 

Какъв детски матрак Блян да изберете?

Избирайки матрак за вашето дете, ще се сблъскате с много информация за различни по вид материали и характеристики. Трябва да решите кои от предимствата на отделните модели са ви приоритет и с кои може да направите компромис. С едно, обаче, не е добре да се примирявате - нискокачествените материали. За радост, при детски матраци Блян няма да срещнете модели с компрометирано качество. Всичките им детски матраци са специално разработени с иновативни материали и технологии така, че да предложат нужната опора и качество на съня на всяко дете. Пяната в матраците е със силни ортопедични свойства и с отворена клетъчна структура за максимално проветрение. Когато има съчетание от няколко вида пяна, от матраци Блян не използват лепила и от години са популярни точно с този метод на производство, винаги с водещо желание за здравословен сън на все повече деца и възрастни. 
Най-популярен детски матрак Блян е моделът Мики. При него имате избор от няколко разновидности - Мики Джуниър, който е по-нисък от стандартния,  или моделите Мики Кокос с добавена кокосова вложка. Детските матраци с вложен кокос са търсени предимно, когато е необходимо да осигурим на детето си по-висока степен на твърдост.
Детски матрак Блянболино също е един от често предпочитаните модели, заради отличителната му характеристика от останалите детски матраци Блян - цип на калъфа. Лесното сваляне на калъфа и редовното му изпиране несъмнено осигуряват по-чиста среда за сън на детето. 
 

Цени за детски матрак Блян

В SleepZone.bg залагаме на доказани продукти и производители, като в същото време се стремим те да се предлагат на съвсем достъпни цени. Детски матраци Блян са предпочитани не само заради качеството си. Влияние върху клиентите оказват и разумните им цени за такъв тип покупка. Размерите, в които се предлагат, са както стандартни 60/120 и 70/140, така могат да се изработят и в желан от вас размер - нестандартен. Сроковете за изработка са бързи, а доставката е безплатна до всяка точка в страната - от София, Пловдив, Варна, Бургас, Благоевград, Шумен, Добрич, Стара Загора, до най-малките и труднодостъпни села и градове в България. 
 
Добрият сън на детето е един от факторите, осигуряващи правилно развитие на организма му. Заложете на доказан модел детски матрак Блян и се наслаждавайте на спокойни нощи!
Филтри
Марки
Ядро/Състав
Размер
Твърдост
Височина
Цип на калъфа
В какъв вид се доставя
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по