Предпочитани модели матраци

Статии

17 ноември 2022
Кои са основните характеристики на качествените матраци?

В публикацията сме отговорили на много въпроси, свързани с характеристиките на матрака, за да изберете най-подходящия за вас.

Прочети още
3 ноември 2022
Защо си заслужава да инвестираме повече при покупка на матрак?

В този материал сме подбрали 5 причини защо си заслужава да инвестирате в матрака си и как да изберете подходящия размер.

Прочети още

Матраци, топ матраци, подматрачни рамки, спални и легла от SleepZone.bg

SleepZone.bg - магазин за матраци, топ матраци, подматрачни рамки, спални и легла

SleepZone.bg е онлайн магазин за продукти за спалното помещение  в който ще намерите богато разнообразие от еднолицеви и двулицев матраци на популярни фабрики за матраци като Mattro, ТЕД, НАНИ, Магнифлекс, iSleep, Парадайс, Блян и Латекс ЕКОН. В магазина също ще откриете топ матраци за вашите основни матраци и дивани, протектори за матраци, подматрачни рамки от метал и дърво с повдигащ механизъм, възглавници, спални и легла! Предлагаме матраци, топ матраци, подматрачни рамки, легла, спални, възглавници и протектори с промоционално намалени цени достигащи до -80% от основната цена на продукта! Всички матраци, топ матраци и легла се предлагат във всички размери като най-често търсените от тях са: 82/190, 90/200, 114/190, 120/190, 140/200, 164/190, 160/200, 180/200 и 200/200. Повечето матраци и топ матраци могат да бъдат изработени и с нестандартни размери зададени от клиента! В магазина е на разположение професионална консултация по телефона или чат системата, като нашите консултанти ще Ви помогнат и съдействат при избора на необходимия Ви продукт! Продуктите може да поръчате както по телефона, така и директно през онлайн магазина. Всички продукти изложени за продажба в онлайн магазина доставяме безплатно до адрес на клиента в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора както и във всички останали села и градове на страната!