Детски легла

Детски легла

Детски легла от SleepZone.bg - богат избор за обзавеждане на детска стая

Детските легла, които предлагаме при нас, са с отлично качество и разнообразни по вид. Всеки може да избере модел, който най-добре ще пасне в дома му. Избирайки легло за детето си, всеки се стреми да му осигури висока степен на комфорт, ето защо е добре внимателно да разгледате отделните продукти и според индивидуалните ви изисквания за комфорт да се спрете на точния. Прелагаме интересни детски легла за момичета, както и за момчета, а също и такива в неутрални цветове, лесно съчетаеми с останалата част от интериора.
 

Легло за детска стая - видове

В сайта ни присъстват различни по вид детски легла на различни производители. Матраци Mattro предлагат няколко модела евтини тапицирани детски легла, които са в комбинация с матрак. Единственият модел от този производител, който не е с включен матрак, е легло Теди и към него може да изберете матрак по собствено желание, с ядро и състав изцяло по ваш избор. Дамаската на всяко предлагано от нас тапицирано детско легло също имате възможност да изберете вие като това не оскъпява допълнително продукта. Може да изберете подходящ цвят както за детско легло за момиче, така и за момче. Геномакс са другият производител, на който ще срещнете легла в сайта ни. Те предлагат двуетажни детски легла, както и тип Сандвич.
 

Детски легла с матрак

Такива модели са детско легло с матрак Пиколо, Денис, Андрей, Мелани, Давид, както и детско легло Сандвич. Опцията за включен матрак към леглото значително улеснява покупката, понеже не ви се налага поотделно да избирате леглото и матрака. Включените матраци са съобразени с подрастващия организъм на децата, така че да им се предостави възможността да спят комфортно и здравословно. Моделът детско легло Сандвич е един от най-предпочитаните, благодарение на това, че спестява много място в дома ви с възможността за прибиране на двете легла едно под друго. Долното легло може да се използва при необходимост и да се прибира през останалото време, за да освободите повече място за игра в детската стая. Предлага се в три цвята - бял, сонома или венге.
 

Двуетажни детски легла

Ако моделите детски легла на два етажа са ви впечатлили, предлагаме и легло от този тип, на фирма Геномакс. Двуетажно детско легло Масив е идеално решение за детска стая, тъй като не заема излишно място, интересно е за децата, а и е изключително стабилно. Предлага се в два цветови варианта - натурално и бяло. Размерите могат да бъдат 82/190 или 90/200 според габаритите на стаята ви.
 

Евтини детски легла

Ако търсите легла за детска стая на ниски и достъпни цени, сайтът ни е правилното място. Моделите се предлагат периодично с отстъпки, давайки ви възможност да спестите от отделените средства за покупка на детско легло с матрак. Закупувайки евтини детски легла с матрак, спестявате не само средства, но и време в отделното избиране на матрака. Обикновено размерите, в които се предлагат леглата, са 90/200, 90/190, 82/190 - стандартни размери за детски единични легла. Доставаката на всеки продукт в SleepZone.bg е напълно безплатна до всяка точка в страната - до Пловдив, Русе, Велико Търново, Благоевград, Шумен, София, Добрич, Варна, Стара Загора, Враца, Габрово, Бургас, както и до всяко малко населено място. Сайтът ни ще ви привлече не само с интересни евтини детски легла, но и с отлично обслужване и консултация, ако имате нужда от това. На тел. 0882 122 174 може да се свържете с нас, за да ви дадем съвет, ако се колебаете и заедно да изберем най-комфортното легло за вашето дете, така че то да спи необезпокоявано!
Филтри
Марки
Размер
Цена
Приложи