Боксспринг легла

Боксспринг легла

Какво представлява боксспринг легло?

Спални Боксспринг стават все по-желани и търсени, поради удобството, което предлагат и комплектността си. Спалня Боксспринг съчетава легло с ракла, с табла и повдигащ механизъм, матрак и топ матрак в едно. Моделът легло се изработва в различни дизайни, така че да имате широк спектър от избор и да го съчетаете перфектно с вашия интериор. Благодарение на повдигащия механизъм се предоставя допълнително място за складиране на вещи. Таблата на всеки от моделите е проектирана с елегантна визия. Матрака е съставен от покет пружини, които допринасят за комфорт и качествен сън. Покет пружините са комплектовани всяка в различна торбичка, така че да предадат ортопедичност и удобство при ползване от двойка, защото движенията на единия партньор не влияят върху спокойствието на другия. Топ матракът се предлага с висококачествена пяна или мемори пяна. Всяка от тях допълнително благоприятства за качеството на пълноценния сън. В SleepZone.bg се предлагат евтини боксспринг легла, които не отстъпват по качество.

Боксспринг легло - мнения и модели

Ползвателите споделят положителни мнения за разновидностите боксспринг легло. С боксспринг лело се спестява време и разходи за подбор на отделни легла, матраци и топ матраци. В SleepZone.bg можете да разгледате голям асортимент от спални боксспринг, някои от които на ниска цена. Имате опция за избор на дамаска, така че идеално да съвместите спалня боксспринг с цветовата гама на вашата стая. Водещи модели са спални на ниски цени от MATTRO - Спалня Боксспринг в няколко варианта с повдигащ механизъм и Спалня Боксспринг Спейс. Също Спалня Боксспринг Galaxy от ТЕД и много други. Те са изработени с елегантна визия, придавайки завършеност и стил на всяка стая. Боксспринг спалня от висок клас е Моторно легло Polaris Plus El (с ел. мотор) от ТЕД, което е с моторен механизъм и позволява коригиране на позициите на гърба и краката с дистанционно управление. Моторно боксспринг легло (с ел. мотор) се изработва в размери 90 / 200, 120 / 200, 140 / 200, 160 / 200, 180 / 200, 200 / 200.

Евтини Боксспринг легла - многообразие от размери и безплатна доставка

В SleepZone.bg можете да се снабдите с качествено боксспринг легло с ракла на ниска цена, благодарение на промоционалните активности, които предоставяме. Легло Боксспринг се изработва в различни размери - 90 / 200, 120 / 200, 140 / 200, 160 / 200, 180 / 200, 200 / 200. Предлагаме безплатна доставка до Русе, Пловдив, Пазарджик, Велико Търново, Варна, София, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Ловеч, Кърджали, Видин, Ямбол, Разград, Шумен, Смолян, Перник и всяко друго населено място. За въпроси и консултация се свържете с нашите консултанти на телефон - 0882 122 174 или e-mail - office@sleepzone.bg.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи
Подреди по
Подреди по