Как да поръчам

Как да направя поръчка в онлайн магазин за матраци Sleepzone.bg

 

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

 

Поръчка по телефона

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на Sleepzone.bg ще отговори на всички въпроси, свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име и адрес за доставка.

За поръчки по телефона, използвайте:

0882 122 174

Бърза поръчка през чат система

Може да заявите Вашата поръчка през чат системата за консултация, която се намира в долния десен ъгъл на онлайн магазина. Чрез отваряне на прозореца, може да започнете чат с наш консултант, който да приеме поръчката Ви. За целта е необходимо да ни изпратите следните данни: Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка.


Поръчка по имейла

Ако желаете може да се свържете с нас по имейл, пишете ни на office@sleepzone.bg За целта ни изпратете Вашето име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка.


Онлайн поръчка чрез регистрация

Вие може да заявите Вашата поръчка през онлайн магазина по всяко време на денонощието.

Разгледайте представените от нас продукти, като от главното меню (горната част на магазина) изберете менюто с продукти което желаете, или от страничното меню (лявата страна на магазина) изберете изброените продукти на производители (Матраци Тед, Матраци Блян, Матраци Нани, Матраци Магнифлекс, Матраци Латекс Екон, Мека мебел и др.).
След като сте избрали продукт от каталога, кликнете върху него, за да разгледате цялата информация за него: информация за продукта и неговите характеристики. До изображенията на продукта, ще откриете падащо меню "РАЗМЕР" от което може да изберете размера който Ви е необходим.
Ако разглежданият продукт отговаря на Вашите изисквания, натиснете бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА, след като сте избрали размера.
След като влезнете във Вашата КОЛИЧКА (в горния десен ъгъл), ще видите избрания/те от Вас продукт/и. За да продължите напред, натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.
Ако имате вече създадена регистрация, използвайте нея, като натиснете ЛОГИН, ако нямате такава може да направите вашата поръчка и без регистраци.
В стъпка 1 - Необходимо е да въведете Вашите данни, като име и фамилия, адрес за доставка и телефон за връзка. Ако желаете да получите фактура е необходимо да отбележите с тикче - ЖЕЛАЯ ДА МИ БЪДЕ ИЗДАДЕНА ФАКТУРА и да въведете данните за издаване на фактура.
В стъпка 2 - Плащане изберете предпочитания от Вас начин за плащане.
В стъпка 3 - Потвърди поръчката може да оставите бележки или специални искания, ако имате такива. Завършете поръчката като се съгласите с Общите условия на онлайн магазина и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ. В рамките на 24 часа ще получите обаждане за потвърждение на поръчката и ще получите информация за срока на доставка.

Важно!
Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.


Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС.

* В зависимост от времето на заявената от Вас поръчка, до 24 часа ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на поръчката. Продуктите се доставят единствено и само след потвърждение от страна на клиента!

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.