Ъглови легла

Ъглови легла

Ъглови легла - практични и удобни

Ъгловите легла са удобни и функционални, някои модели са тапицирани. Те са единични легла и са много практични. Изключително са подходящи за детски стаи, защото осигуряват удобство по време на сън за детето и заемат малко място, така че да остане достатъчно пространство в стаята, където детето може да играе. Повечето ъглови легла са с повдигащ механизъм, ракла или чекмеджета, така че предоставят място за съхранение на различни вещи - одеяла, завивки, играчки и други. Поради тези свои функционалности са много предпочитани и за къщи за гости, квартири, стаи с по-ограничено пространство и т.н. В SleepZone.bg се предлага голям асортимент от ъглови легла и разнообразни матраци, подходящи за тях, така че да комбинирате ъглово легло с матрак спрямо персоналните си изисквания.

Евтини ъглови легла с вкл. ракла и матраци

Основен производител на качествени евтини единични ъглови легла е фирма Геномакс, която предлага разнообразие от модели, както без ракла, така и с включена ракла, комбинират се с повдигащ механизъм и прекрасно се съчетават с различни матраци. Много предпочитан модел е ъглово легло с ракла Сити 2004 в размер 82 / 190, което разполага с подматрачно пространство, и със заоблени ъгли на таблата, което го прави сравнително по-безопасно от легло с прави ъгли. Изработено е от издръжлив ПДЧ материал и предлага опция за избор на цвят, така че перфектно да се съчетае с интериора на вашата стая. Друг много предпочитан модел е спален комплект Сити 7003, подходящ за матрак 120 / 190, който включва ъглово легло с ракла, шкафове, чекмеджета и повдигащ механизъм. Подходящо е за използване с еднолицев матрак. Практичен избор за ъглово легло е Сити 2023 в размер 90 / 200, което е подходящо за използване както с еднолицев, така и с двулицев матрак. Ако търсите евтини качествени ъглови легла за детска стая с вкл. повдигащ механизъм и ракла, желаете да комбинирате с матраци на добра цена, в SleepZone.bg ще откриете всичко това!

Ъглови легла - размери и безплатна доставка

В SleepZone.bg разполагаме с ъглови легла за детска стая с размери 82 / 190, 90 / 200 и 120 / 190, без ракла и с включена ракла, които може да комбинирате с матрак от голям асортимент. За нас е важно клиента да бъде доволен, затова освен висококачествени продукти, предлагаме и безплатна доставка до Русе, Димитровград, София, Пловдив, Бургас, Казанлък, Варна, Велико Търново, Севлиево, Ямбол, Разград и Шумен и всеки друг град или село. При нужда от допълнително съдействие, нашите консултанти са насреща на телефон 0882122174 и email office@sleepzone.bg.

Филтри
Марки
Размер
Тип
Гаранция
Цена
Приложи