Статии

14 декември 2022
Кои матраци са подходящи за хора склонни към алергии?

Никога не можете напълно да се отървете от алергиите, но можете да направите много, за да премахнете алергените от спалнята си и да направите съня си необезпокоен.

Прочети още
1 декември 2022
Най-популярните естествени материали при матраците

В тази статия сме ви подготвили повече информация за това кои са подходящите естествени материали при матраците, а също така и кои са предимствата от избора на такъв вид матрак за вашия дом.

Прочети още

Матраци, топ матраци, подматрачни рамки, спални и легла от SleepZone.bg

SleepZone.bg - магазин за матраци, топ матраци, подматрачни рамки, спални и легла

SleepZone.bg е онлайн магазин за продукти за спалното помещение  в който ще намерите богато разнообразие от еднолицеви и двулицев матраци на популярни фабрики за матраци като Mattro, ТЕД, НАНИ, Магнифлекс, iSleep, Парадайс, Блян и Латекс ЕКОН. В магазина също ще откриете топ матраци за вашите основни матраци и дивани, протектори за матраци, подматрачни рамки от метал и дърво с повдигащ механизъм, възглавници, спални и легла! Предлагаме матраци, топ матраци, подматрачни рамки, легла, спални, възглавници и протектори с промоционално намалени цени достигащи до -80% от основната цена на продукта! Всички матраци, топ матраци и легла се предлагат във всички размери като най-често търсените от тях са: 82/190, 90/200, 114/190, 120/190, 140/200, 164/190, 160/200, 180/200 и 200/200. Повечето матраци и топ матраци могат да бъдат изработени и с нестандартни размери зададени от клиента! В магазина е на разположение професионална консултация по телефона или чат системата, като нашите консултанти ще Ви помогнат и съдействат при избора на необходимия Ви продукт! Продуктите може да поръчате както по телефона, така и директно през онлайн магазина. Всички продукти изложени за продажба в онлайн магазина доставяме безплатно до адрес на клиента в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора както и във всички останали села и градове на страната!